Ensimmäiset kirja-arvostelut!

Ensimmäiset kirja-arvostelut!

”Hauskaa luettavaa MAN BLIR PÅ SÅ GOTT HUMÖR. Ei mitään tiukkapipoisten nipotusta vaan loistavalla asenteella kielen kiemuroita. Ihan varmasti ainoa laatuaan,” toteaa ensimmäisistä ensimmäisin kirja-arvostelija!

Jännitys nousee. Tänään alkoi Senjaopettaa-kirjan vedosten valmistelu kirjapainossa. Syyskuussa se putkahtaa kirjapainon uunista ulos. Mitä sanovat kirjasta seitsemän umpimähkään ilmoittautunutta oikolukijaa, jotka saivat tutustua kirjaan sen viimeistelyvaiheessa?

Tätä mieltä he olivat:

Hauskaa luettavaa. Man blir på så gott humör! Innolla ja ilolla olen tähänkin asti Fröken Senjan kielellisiä oivalluksia seurannut. Ei mitään tiukkapipoisten nipotusta vaan loistavalla asenteella kielen kiemuroita. Ihan varmasti ainoa laatuaan. Jättefint, Fröken Senja!
Minna Alakari
Kieli- ja kirjafriikki

Ilolla MED GLÄDJE luin ja näin, kuinka värikäs ja eloisa FÄRGGRANN OCH LIVFULL kirja on. Juuri sellaista kuin PRECIS SÅ SOM kaiken kielenopetuksen ALL SPRÅKUNDERVISNING tulisi olla.
Pirita Ruokonen
Kieltenopettaja

Kieltä itsenäisesti opiskellessa on hankala arvata erilaisten merkitysten sävyeroja tai sitä, missä yhteydessä mitäkin nettisanakirjan antamaa vaihtoehtoa pitäisi käyttää. Senjan oppitunneilla oppii uusia sanoja ja näkee erilaisten idiomien käyttöä oikeanlaisessa ympäristössä. Laiskaa lukijaa viehättää se, että kirjaan on koottu Facebook-keskustelujen parhaat palat – siis ne, jotka usein jäävät lukematta, kun keskustelu on valunut Facebookin uutisvirtaa pitkin unohduksiin.
Karoliina Oksanen
Suomen kielen opettaja ja ex-toimittaja

Helt underbara bilder och finurliga korta texter där man lätt kan lära sig både svenska och finska ord. Ett stort plus är att boken också tar upp slang-uttryck och olika varianter av svenska.
Markus Söderman
Översättare, korrekturläsare

Kirja on koottu mielenkiintoisimmista opetusteksteistä, ja tekstit ovat helppoa ja erittäin hyödyllistä luettavaa! Kirjassa on runsain määrin hauskoja ja kysessä olevaan asiaan liittyviä kuvia. Kirjaa lukemalla ja facebook-sivua seuraamalla jää jokaisen lukijan mieleen varmasti edes joitakin sanoja ja sanontoja! 🙂
Janina Riihioja
Opiskelija

Kirjaa lukiessa sain monet hyvät naurut ja tunsin myös suurta iloa kun monet oppilaat kertoivat, että Senja opettaa-sivun kautta ruotsin kielen opinnot ovat muuttuneet hauskoiksi ja kiinnostaviksi.
Boken lämpar sig väl för såväl svenskspråkiga som finskspråkiga eller varför inte tvåspråkiga! Illustrationerna är lika lekfulla som texterna och därmed passar de perfekt tillsammans.
Charlotte Elo
Ruotsinkielinen saksan- ja englannin kielen opettaja

Senjan oppitunnit ovat juuri sitä, millä tainnutetaan pakkoruotsin koulumuistojen aiheuttamat traumat! Pilkettä silmäkulmaan tuo myös kirjan värikuvitus. Aiheet liippaavat läheltä jokapäiväistä elämää ja yksittäisiä kappaleita voi lueskella sieltä täältä satunnaisessakin järjestyksessä terveellisiksi välipaloiksi.
Anna Laine
Kielikorvainen konsultti

Tilaa omasi!

Lue lisää arvostelijaraadistamme ja siitä miten he löytyivät.

Tutustu kirjan kanteen ja esimerkkiaukeamiin.

Ja sitten tilaa jo omasi! Vielä on toista viikkoa aikaa tehdä se Kickstarterin kautta.

Toivoo, Fröken Senja

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.